Nyårsafton och en liten osammanhängande krönika

Nu har det nya året rullat in. För att vara exakt så har det varit 2011 i 12 timmar och 19 minuter. På nåt sätt blir man lite sentimental och funderar på vad det är som har hänt under året samtidigt som man har förstått att livssituationen kan förändras tvärt. För mig och Elina har det blivit mycket på en gång. Vi har flyttat hemifrån, vi har blivit vuxna på så sätt att vi längre inte lever i skolans värld utan är tvugna att jobba ihop pengar för att klara hyran och maten. Det har gått långt över förväntan tack vare nära och kära som har ställt upp. Vi har tom skaffat oss en råtta. Vi har även varit på solsemester i Turklandet och jag har flugit för första gången i mitt liv.

Vad saknas mer?

Tjugohundraelva ser vi som året då möjligheterna återigen finns och hur vi kan skaffa nya erfarenheter och uppleva trevliga stunder med varandra. Tjugohundraelva är året då Elina jobbar på en arbetsplats hon trivs på och Tom testar nya arenor samtidigt som han har en fot i den akademiska låtsatsvärlden.

Tjugohundraelva kommer nog bli ett helt fantastiskt år!





Nyårsafton var rolig ute i Mullsjö. Många skratt då Jörgen tjötade om sina grävskopor, Lottie höjde glaset stup i ett och Anders sparkade Rickard på benet. Maten var god (trots att broccolin inte gick åt som övriga maten) samt att vi var ett gött gäng samlat. När tolvslaget slog eldade Seppo och Rickard upp två thaiballonger och Robin sköt iväg några raketer. Sammanlagt blev det några bilder och här är en bild från fyrverkerierna.







Kommentarer
Postat av: Annelie/Seppo

Det var kul att läsa du borde blogga oftare....

Tack för all hjälp igår .

Visst var det trevligt!!Och god fortsättning´på det nya året.

2011-01-01 @ 15:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0