Nya bloggen

Ni kan nå den nya bloggen på följande adress:



http://housemill.wordpress.com










Pack up your troubles

Hmm... är det varmt i vår lägenhet eller har jag en extrem ämnesomsättning gällande att svettas??
Dansar i alla fall och laddar inför terminstarten.
Elizas "Pack up" är snabbare än vad man tror när man ska repetera steg som inte sitter 100 %, men nu börjar jag få kläm på den. "Hips don't lie" har en takt jag aldrig kommer bli van vid och "Gigolo" sitter i ryggmärgen.
Heja mig!
För övrigt har jag en så där tio danser till att repetera och lära om på nytt, men förhoppningsvis sitter dom någonstans nere i benen...

Nu ska jag kika på min mail ... order från Tom.






God fortsättning

Hej hej,
det är Tom fått sköta bloggandet för 2011 hittills.

Nyårsafton jobbade jag kväll och sen begav jag mig hemåt för att sova in det nya året och sen var det dags för jobb igen så Tom hade nog det betydligt trevligare än jag när det nya året gjorde inträda.

Jag har precis invigit vår nya elvisp och den nya bakformen jag fick av Tom i julklapp.
Båda grejerna fungerade bra!!

Sen ska jag till IKEA och träffa mormor, sen tar vi med oss morfar också och åker hem hit och fikar!

Tom har börjar klura på om vi ska blogga från wordpress istället... eller var det nu heter... Han får dock klura lite mer på designen. Men vi återkommer såklart om detta!





Blocket hatar mig

Jag har lagt ut en annons med DVD-pelare, speglar och glas.

Men Blocket vägrar godkänna annonsen!!! De tycker inte att det faller under samma kategori trots att jag försökt lägga det under en ren "övrigt"-kategori.

Idioter.






Nyårsafton och en liten osammanhängande krönika

Nu har det nya året rullat in. För att vara exakt så har det varit 2011 i 12 timmar och 19 minuter. På nåt sätt blir man lite sentimental och funderar på vad det är som har hänt under året samtidigt som man har förstått att livssituationen kan förändras tvärt. För mig och Elina har det blivit mycket på en gång. Vi har flyttat hemifrån, vi har blivit vuxna på så sätt att vi längre inte lever i skolans värld utan är tvugna att jobba ihop pengar för att klara hyran och maten. Det har gått långt över förväntan tack vare nära och kära som har ställt upp. Vi har tom skaffat oss en råtta. Vi har även varit på solsemester i Turklandet och jag har flugit för första gången i mitt liv.

Vad saknas mer?

Tjugohundraelva ser vi som året då möjligheterna återigen finns och hur vi kan skaffa nya erfarenheter och uppleva trevliga stunder med varandra. Tjugohundraelva är året då Elina jobbar på en arbetsplats hon trivs på och Tom testar nya arenor samtidigt som han har en fot i den akademiska låtsatsvärlden.

Tjugohundraelva kommer nog bli ett helt fantastiskt år!





Nyårsafton var rolig ute i Mullsjö. Många skratt då Jörgen tjötade om sina grävskopor, Lottie höjde glaset stup i ett och Anders sparkade Rickard på benet. Maten var god (trots att broccolin inte gick åt som övriga maten) samt att vi var ett gött gäng samlat. När tolvslaget slog eldade Seppo och Rickard upp två thaiballonger och Robin sköt iväg några raketer. Sammanlagt blev det några bilder och här är en bild från fyrverkerierna.







RSS 2.0