JönköpingsPosten

Vi har JP i fyra månader nu eller var det är. Det finns för- och nackdelar med den tidningen.

1. Den är förbannat stor och otymplig. Man måste vara hertig för att ha råd med ett bord som är såpass stort att man ska kunna ha plats med hela tidningen uppslagen.

2. Om man nu har turen att ha ett bord som faktiskt rymmer att ha tidningen uppslagen, hur hade de tänkt att man ska ställa frukosten? Framför dig kan du inte ställa den för att då ser ut inte texten som är en meter längre bort uppåt. På sidan om tidningen kan du inte ställa den eftersom då står den antingen en meter åt höger eller en meter åt vänster.

3. Insändarna. Jag förstår inte att Jönköpings stads befolkning inte besöker optikern oftare. De flesta har ett skrämmande tunnelseende i sin sorgliga tankspriddhet. Man får verkligen hoppas att JP endast publicerar de mest patetiska insändarna som kommer in. Skrämmande annars.

4. Men insändarna är roliga att läsa :D

5. Man måste läsa om hur politikerna ständigt exponeras och gör bort sig för allmänheten. Senast var gubben nere i Skillingaryd som på fullaste allvar sa att det är jättemycket billigare att värma upp halvfabrikat och skicka ut till äldreboendena och skolorna än att laga maten själv. Killen har antagligen bott i en grotta de senaste fem åren.

6. Sen har vi såndana människor som mig, som sitter i min ensamhet på rummet och känner doften av en hundandedräkt. Vi som tycker mycket och har åsikter om andras tyckande, men inte tycker att det är tillräckligt värt att tycka för mycket om andras tyckande.........Vi struntar helt enkelt i att köpa JP i framtiden ;)


Redovisning i eftermiddag. Vi får innerligt hoppas att vi inte gör bort oss den här gången! ;)







Kommentarer
Postat av: Markmonika

Interesting.

2011-11-22 @ 07:22:44
URL: http://markmonika.blogll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0